Sposób przygotowania

Buraki obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać majonez i w razie potrzeby przyprawić odrobiną cukru i octu. Do buraczków możemy też dodać starte jabłko.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ...i cebulkę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Z majonezem jeszcze nie robiłam, ale chyba będę musiała zrobić, bo zapowiadają sie apetycznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też jeszcze tak nie robiłam ale pomysł fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !