Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, osuszyć. Odciąć końcówki, obrać z ew. łyka. Gotować ok. 10 minut w osolonym wrzątku, następnie bardzo dokładnie odsączyć. Połowę fasolki ułożyć w nasmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym, posypać połową rozdrobnionych serów (gorgonzolę pokruszyć, fetę pokroić w kostki, a żółty zetrzeć na tarce). Ułożyć resztę fasolki, a na niej resztę sera, posypać pieprzem. Zapiekać ok. 20 minut w temperaturze 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    dziwne łączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    dziwne łączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !