Sposób przygotowania

Jaja zalać zimną wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut. Trzonkiem noża lekko natłuc skorupki, ale ich nie obierać. Wodę zagotować z przyprawami. Włożyć jajka w skorupkach, tak aby woda przykrywała jajka, i gotować na maleńkim ogniu przez godzinę, a następnie zostawić jajka w roztworze co najmniej 8 godzin.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    przepis ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !