Sposób przygotowania

z maki ,cukru,jaj,mleka i proszku robimy gęste ciasto . nakładamy na rozgrzany olej małe placuszki smażymy z dwóch stron.
Do garnka wkałdamy czystą czarną porzeczkę i cukier żelujący smażymy dżemik.Gotowym dżemikiem smarujemy racuszki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają apetycznie i myślę że będą smakowały z każdym dżemem
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mmmniam :) ja wolę jak sa racuchy bardziej przypieczone :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    plocia

    z czarną porzeczką jeszcze nie jadła, dobre też z malin i jerzyn
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, czarna porzeczka nie dla mnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    a ja uwielbiam czarną porzeczkę :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    zastapie porzeczke truskawkowym dżemikiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pysznie wyglada
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !