Sposób przygotowania

2,5 litra wody gotować przez 5 minut. Dodać pieprz i sól. Czerstwy chleb pokroić w kostkę. Podobnie pokroić słoninę i usmażyć na złoty kolor. Dodać drobno posiekaną cebulę i zarumienić na tym tłuszczu. Chleb zalać wrzątkiem i zostawić pod przykryciem na 1 min. Nie odcedzając dodać słoninę usmażoną z cebulą. Zamieszać i smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Bardzo ekonomicznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    dla studenta w sam raz :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Jak byłam mała tata mi często takie coś serwował ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    ciekawe
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    słabe i niesmaczne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    dobre to to nie jest
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    takie sobie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wygląda pysznie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna47

    chyba nie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !