Sposób przygotowania

NA SOS
20dag jogurtu naturalnego, łyżeczka startej skórkii otartej z cytryny, 2 łyżki soku z cytryny, łyżeczka tartego chrzanu ze słoika, sól, cukier, pieprz
ł
Łodygi selera naciowego umyć, osuszyć, listki odciąć i odłożyć do dekoracji. Łodygi oczyscic z twardych włókien i pokroić w plasterki. Jabłko umyć, przekroić na ćwiartki, wypestkować i pokroić w cienkie plasterki. Obrane kiwi oraz osączone z zalewy połówki brzoskwiń pokroić na cząstki. Rozdrobniony seler naciowy włożyć do miski razem z przygotowanymi owocami. Wymeiszać.
tki. Udekorować ją listkami selera naciowego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowe i smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !