Sposób przygotowania

Oddzielić mięso ryby od ości i przełożyć do miski. Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Szczypiorek i koperek drobno pokroić.
Wszystko wymieszać, dodać majonez i doprawić solą i pieprzem.
Odstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Chyba dobre też jako pasta na kanapki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    Tak, dokładnie :) pyyyszna Zamiast cebuli, często używam też pora, również dobra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Sama robię podobną. Pychota.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    takiej jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być pyszna :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    zapowiada się bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !