Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowne jajka

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8
pieczarek 12
cebula 2
kilka łyżek majonezu
sól, pieprz
pęczek natki pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowne jajka

Pieczarki i jajka ugotować. Cebulę zeszklić na patelni i połączyć ją z pokrojonymi w kostkę pieczarkami oraz żółtkami jajek. Całość dokładnie wymieszać, doprawić do smaku i dodać posiekaną natkę pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 25.05.2012 21:57
ile jaj:)
Agnik 28.11.2011 17:49
wygląda smacznie
iknkirke 11.05.2011 08:54
pycha
kiziolek201 30.12.2010 17:48
To coś dla mnie:)
dana2 29.07.2010 19:21
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak