Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Obiadowa surówka z pekinki i kapusty czerwonej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 300 g
majonez 1 łyżka
szczypiorek
kapusta czerwona 100 w zalewie

Przepis i sposób przygotowania na: Obiadowa surówka z pekinki i kapusty czerwonej

Kapustę pekińską kroimy dość drobno i wrzucamy do miseczki, następnie dodajemy około dwie łyżki kapusty czerwonej (około 100g) ze słoika w zalewie słodko-kwasnej (ja miałam z dodatkiem tartego jabłka) oraz łyżkę majonezu - wszystko należy wymierzać. Na koniec dodajemy posiekany szczypiorek. Całość mieszamy i zostawiamy na 5 minut aby smaki się przegryzły

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 14.10.2013 22:09
Smaczna surówka
jolanta19 13.08.2012 19:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak