Sposób przygotowania

botwinę tniemy na kawałki dymkę szpinak i natkę także kroimy do miski rozbijam jajka łącze jajka z serkiem solą i warzywami całość wlewam na patelnię rozgrzana frittatę gdy zetnie sie od góry odstawiam do ostygnięcia i podaję krojąc na kawałki

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fritatty w takim wydaniu jeszcze nie jadłam... z utęsknieniem czekam zatem na wiosnę, żeby móc spróbować tego rarytasu
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    hoho polecam :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !