Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiosenna frittata z serem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 szt
botwina 1 pęczek
szpinak 1 garść
cebulki dymki 1 szt
natka pietruszki 1 pęczek
serek topiony 1 szt
sól do smaku
ser żółty 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: wiosenna frittata z serem

botwinę tniemy na kawałki dymkę szpinak i natkę także kroimy do miski rozbijam jajka łącze jajka z serkiem solą i warzywami całość wlewam na patelnię rozgrzana frittatę gdy zetnie sie od góry odstawiam do ostygnięcia i podaję krojąc na kawałki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 19.01.2012 22:12
mniam
melonik 15.01.2012 15:21
pycha
Adam12 16.11.2011 11:03
hoho polecam :)
KasiaK90 16.07.2011 09:04
świetne
Joanna108
Joanna108 02.03.2011 09:18
fritatty w takim wydaniu jeszcze nie jadłam... z utęsknieniem czekam zatem na wiosnę, żeby móc spróbować tego rarytasu
anja3107 11.07.2010 15:13
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak