Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Krok 1

Na masełku szklimy cebule pokrojoną w kostkę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Z mięsa mielonego robimy małe pulpeciki i smażymy z cebulą dodając wegety i koncentratu pomidorowego wg uznania. W między czasie przygotowujemy bulion. Po upieczeniu mięso przekładamy do bulionu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    BeataJ

    z pewnością smakowita ta zupka ... lubię takie smaki
  • 2
    -1957-russian-figurative-painter-maher-art-gallery52
    Opublikowano

    Zdzisław

    dobra zupa i syta
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Apetyczna zupka. Z chęcią zjadłabym porcyjkę.
  • 3
    original
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacja! koniecznie wypróbuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszna zupka:) muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z apetytem zjadłabym porcyjkę takiej zupki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka131919

    Pyszna i pożywna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !