Sposób przygotowania

pomidory sparzyć,po ściągnięciu skórki przekroić na pól,usunąć pestki,miąższ pokroić w kosteczkę i poddusić na maśle.bulion zagotować z sokiem z pomidorowym,wsypać płatki ryżowe,dodać pomidory,wymieszać,gotować 5 min,wlać śmietankę.zupę doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    bardzo lubię zupy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ok przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ok :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !