Sposób przygotowania

Połowę soku i margarynę gotujemy Na gotujące się wlewamy budynie rozrobione w drugiej połowie soku Mieszamy i taką gorącą masę wykładamy na biszkopt
Śmietanę ubijamy z cukrem i utrwalaczem do śmietany i wykładamy na ostudzone już ciasto z masą z Kubusia. Na masę ze śmietany wykładamy herbatniki i polewamy lukrem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    hmmm musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny deser...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    musi być pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pycha, pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !