Sposób przygotowania

Z mąki, 1/2 margaryny, 1 szkl. cukru, 3 łyżek miodu, jajek, sodki i proszku zagniatamy ciasto Dzielimy je na 3 części i pieczemy osobno po ok 20 minut (do uzyskania złotego koloru), przy czym na 3 część surowego jeszcze ciasta wykładamy masę orzechową: orzechy, resztę margaryny i cukru, 2 łyżki miodu rozpuszczamy razem i gorącą masę wykładamy na ciasto i dopiero pieczemy Po ostudzeniu placki przekładamy kremem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale dużo- chyba jakaś impreza się szykowała ....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    batoniki
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    uwielbiam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    apetycznie wygląda
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !