Sposób przygotowania

Ubić piane z białek i cukru. Banana zmiksować na papkę, Do piany delikatnie dać mąkę i banana - wymieszać, dodać żółtka i wodę i mleko oraz cukier waniliowy i proszek (po lyżeczce) delikatnie wymieszac na jednolitą masę, Nie może być zbyt lejące ani za gęste.
Pieczemy w mocno nagrzanej gofrownicy 5-8 minut. Dekorujemy bitą śmietaną i plasterkami bananów.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam gofry, ale bananowych jeszcze nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też podobne robię :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    muszę skorzystać z twojego przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo ciekawe gofry i na pewno smaczne:):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !