Sposób przygotowania

Marchew obrać, pokroić na plastry a potem w słupki. Zalać wodą zmieszaną z mlekiem kokosowym . Lekko posolić, dodać masło i gotować aż marchewka będzie miękka. Przed podaniem podgrzać i odcedzić .Doskonałe uzupełnienie potraw tajskich.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    bardzo ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ciekawy smaczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    Ładnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !