Sposób przygotowania

Z jabłek skroić wierzchy. Łyżeczką wydrążyć je w środku dokładnie usuwając gniazda nasienne. Pozostałe składniki dokładnie wymieszać i napełnić nimi przygotowane wcześniej jabłka. Zapiec przez ok. 20 min w średnio nagrzanym piekarniku. Podawać na ciepło. Przed podaniem można udekorować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    śliczne i pyszne
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię pieczone jabłka.Twoje są wypasione.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo smaczne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ale pyszny deserek, aż chce się iść i robić, a zwłaszcza iść i jeść.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ale pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Pięknie, smacznie i zdrowo :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    zdjęcia śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygl?daj? bardzo ?adnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny deserek!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !