Sposób przygotowania

Fasolę przebrać, namoczyć w zimnej wodzie na noc. Rano ugotować w tej samej wodzie do miękkości. Z mąki i masła przyrządzić jasną zasmażkę, rozprowadzić ostudzonym wywarem z fasoli, zagotować. Odcedzoną fasolę włożyć do rondla, dodać rozprowadzoną zasmażkę i śmietanę, przyprawić do smaku solą i pieprzem, zagotować.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !