Sposób przygotowania

Pierś podzielić na połowę. Każdą połówkę posolić, popieprzyć. Obsypać Vegetą i majerankiem. Dość obficie oprószyć przyprawą do kurczaka. Gotową przełożyć do prodiża i piec około 40 minut do momentu kiedy mięso się ładnie zarumieni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    dobre i zdrowe!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    dobre i zdrowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    mniam pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !