Sposób przygotowania

Chleb namaczamy w wodzie, po czym wyjmujemy go i odciskamy. Czosnek i płatki migdałowe miksujemy, dodajemy ocet, olej i sól. Zupę wlewamy do miski i schładzamy przez dwie godziny. Przed podaniem dodajemy obrane ze skórki winogrona oraz grzanki z bułki pokrojonej w kostkę i usmażonej na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Dziś wypróbowałam i naprawdę super - polecam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    oryginalna ta zupa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    całkiem ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    za cienka dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !