Sposób przygotowania

pory pokroić w paseczki zalać wodą,
dodać podane przyprawy wg. uznania
dodać 1 kostkę bulionu.
Gotować do miękkości
można zagęścić 1 łyżką mąki lub zasmażką

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    proste fajne jeszcze nie robiłam nic takiego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też nigdy nie jadłam pora pod taką postacią ,spróbuję
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie jadłam nigdy czegos takiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    ja wolę duszoną ze śmietanką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajnie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !