Sposób przygotowania

Liście szpinaku ułóż na półmisku. Na szpinaku rozłóż truskawki i kindziuk. Skrop składniki sokiem z cytryny. Wymieszaj miód z octem balsamicznym i polej powstałym sosem sałatkę. Dopraw solą i pieprzem. W kilku miejscach skrop sałatkę jogurtem naturalnym. posyp uprażonym słonecznikiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wygląda niesamowicie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    a co to takiego
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    nie wiem co to kindziuk,ale wygląda apetycznie
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    znakomita
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !