Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe czekoladki - krówki

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gorzka czekolada 350 gramów
mleko skondensowane 1 puszka
masło 2 łyżki
orzechy 150-200 gramów

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe czekoladki - krówki

Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej, dodać mleko i masło. Orzechy posiekać i dodać do masy. Masę wyłożyć do jednorazowej aluminiowej prostokątnej foremki wyłożonej folią spożywczą. Wstawić do lodówki. Gdy stwardnieje pokroić na nieduże kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 01.12.2011 11:20
mniam
Małgorzata106 04.05.2011 10:42
pycha
gosia47-47 08.12.2010 16:17
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak