Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka z kapusta kiszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 4-5 szt
ocet 1 szklanka
woda 5 szklanek
sól 1,5 dag
cukier 3 dag
chrzan do smaku
kapusta kwaszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: papryka z kapusta kiszona

Paprykę wydrążyć włożyć wyciśniętą kapustę i upchać. Zalewa: ocet woda sól i cukier. Dołożyć chrzan lisc laurowy ziele angielskie i gorczyce.Przed zakreceniem sloika wlać na wierzch odrobinę oliwy. Zagotować ok.15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomcio1 18.07.2010 09:36
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak