Sposób przygotowania

Pierś myjemy, osuszamy i kroimy w dosyć dużą kostkę. Posypujemy kucharkiem.Rozgrzewamy olej i obsmażamy mięso na złoto. Przekładamy do garnka, a na pozostałym oleju szklimy cebulę, przesmażamy pieczarki i czosnek. Dokładamy do mięsa, podlewamy 1 szkl. bulionu drobiowego i dusimy do miękkości. Se scieramy na tarce jarzynowej i dodajemy do mięsa. Pochwili duszenia dodać 2 łyżki dobrej śmietany. Wymieszać, posypać natką pietruszki i... SMACZNEGO

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne! mięsko w takim serowym sosie musi być pycha!
  • 5
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jest świetne z makaronem ryżowym!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    to coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciekawie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    bardzo polecam ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny obiad
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Bożesz Ty mój, a co to jest i dlaczego takie małe zdjęcie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !