Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Krok 1

Do miski przekładamy twaróg i rozdrabniamy go przy pomocą widelca, puszkę makreli w pomidorach otwieramy i również rozdrabniamy rybkę na małe cząsteczki razem z sosem pomidorowym. Następnie drobno siekamy zieloną pietruszkę. Do przygotowanego twarogu dodajemy rozdrobnioną makrelę razem z pomidorowym sosem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super do bułeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    muszę zrobić ciekawa pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna pasta :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !