Sposób przygotowania

Rybę natrzeć sokiem z cytryny. Zalać esencjonalnym rosołem z kostki, dodać listek laurowy, ziele angielskie i pieprz. Gotować na małym ogniu, uważając, aby ryba się nie rozpadła. Rybę delikatnie wyjąć i ułożyć na półmisku. Żelatynę namoczyć w kilku łyżkach zimnej wody, a gdy napęcznieje, podgrzać na maleńkim ogniu. Gdy żelatyna stanie się płynna, ostudzić, i nim zakrzepnie wymieszać z majonezem. Przybrać nim rybę i ozdobić zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię ryby, więc przepis bardzo mnie zaciekawił
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !