Sposób przygotowania

Kurczaka lekko osolić .Posmarować odrobiną sosu. W woku rozgrzać olej i obsmażyć kurczaka na rumiano. Polać resztą sosu. Wymieszać tak by sos pokrył równomiernie mięso i smażyć przewracając co trochę ok 30 minut aż mięso będzie miękkie. Można dodawać w trakcie smażenia po łyżce wody by mięso nie przywierało.
Podawać z ryżem lub makaronem ryżowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Nieskomplikowane, smaczne i na szybko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    PYSZNE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !