Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka oczyszczamy, odkrawamy wystająca kawałki mięsa, cienkim nożem wydrążamy wzdłuż miejsce na farsz. Pieczarki kroimy, smażymy na maśle, przyprawiamy, następnie wkładamy farsz do mięsa . Panierka: Jajko, wodę i majonez mieszamy razem, obtaczamy gotowe mięso w mące, masie jajecznej i bułce tartej (2 razy) i smażymy na rozgrzanym oleju ( na wolnym ogniu) Smacznego!!!!

Komentarze

  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pychota!
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    smaczne, robię bardzo podobnie :-)
  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię takie mięsko.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    beatkaa153

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie takie kotleciki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !