Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić, pod koniec dodawać połamane czekolady gorzkie, cały czas mieszając, by się rozpuściły. Dodajemy cukier puder oraz kakao i ponownie mieszamy. Do powstałej masy dodajemy jajka oraz mąkę i ponownie miksujemy by składniki się połączyły. Tortownicę o średnicy 24 cm, smarujemy margaryną a następnie posypujemy bułką tartą. Wykładamy ciasto i pieczemy ok 40 min. w temp. 180'C. Ciasto pozostawiamy do przestygnięcia. Czekoladę mleczną rozpuszczamy, dodając śmietanę kremówkę, a następnie polewamy ciasto. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam to ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    bardzo dobre ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    uwielbiam to ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pola5

    czekoladowe, więc musi być pyszne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Uwielbiamy brownie;):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !