Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z wiśni usuwamy pestki. Następnie mieszamy je z cukrem i smażymy chwilkę na wolnym ogniu, aby puściły sok. Dolewamy troszeczkę wody. Cukru dodajemy do smaku. W osobnym naczynku rozrabiamy żelatynę wg przepisu na opakowaniu, dodajemy ją do wiśni i całość przelewamy do kubeczka, odstawiamy do stężenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    wygląda apetycznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    wspaniałe :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wyśmienity deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    pięknie wygląda i zapowiada się bardzo smacznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !