Sposób przygotowania

Mięso mielone wkładamy do miski. Do mięsa dodać czosnek, sól, pieprz, musztardę, jajko i bułkę tartą. Wyrobić, wlać wodę -wyrobić raz jeszcze 0 uzyskamy jednolitą gładką masę mięsną. Formować małe klopsiki. Cebule obrać i przekroić na pół. Na patyczki nadziewać na przemian-kuleczki mięsne i połówkę cebuli. Układać na grillu lub ruszcie piekarnika. Gdy pieczemy to mięso należy skrapiać co jakiś czas wodą. Piec do zbrązowienia. Podawać z sosem tzatziki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetne!!!;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    dodi

    ŚWIETNY POMYSŁ

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !