Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie około 7-8 minut aby były ugotowane na twardo. Pieczarki dusimy na oliwie z drobno pokrojoną cebulką. Majonez mieszamy z jogurtem i dodajemy drobno posiekany kaperek - około garści. Jaja kroimy na połówki, wyjmujemy z nich żółtka. Robimy farsz = wystudzone pieczarki mieszamy z żółtkami, faszerujemy jajka i składamy dwie połówki razem. Na talerz wylewamy kilka łyżek przygotowanego sosu, układamy jajka i polewamy pozostałym sosem. Możemy zostawić w lodówce bądź podac od razu po zalaniu jajek sosem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    jeszcze nie robiłam ten przepis...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    w sosie koperkowym - pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !