Sposób przygotowania

Makaron gotujemy trzy minuty, tyle, żeby nie był surowy ale aby nie był w pełni ugotowany. Krewetki rozbieramy z pancerzyków, solimy i delikatnie skrapiamy sosem sojowym. Na patelni topimy masło na które wrzucamy drobno pokrojony czosnek i krewetki. Krewetki smażą się po trzy - cztery minuty z każdej strony. Zdejmujemy z ognia i dodajemy odcedzony makaron. Mieszamy, przykrywamy pokrywką i podajemy po kwadransie jak smaki się przegryzą

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    wow ciekawa jestem smaku potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny lubię takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !