Sposób przygotowania

Makaron spaghetti gotujemy w lekko osolonej wodzie al dente. Z fixu przygotowujemy sos wg przepisu na opakowaniu i zalewamy sosem ugotowany makaron. Odstawiamy, pozwalając, żeby makaron wchłonął sos. Do żaroodpornego naczynia wkładamy masło, łososia pokrojonego na kawałki, solimy, dodajemy czosnek w plasterkach i dusimy 20-25 minut. Podajemy tuż po przygotowaniu. Wariancja tradycyjnego spaghetti spodobała się mojej rodzinie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • -1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    Ala robila czy to z francuskiego ;) ??
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    Robercie Ala zrobiła to pewne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    palce lizać
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ładnie podane i pewnie pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !