Sposób przygotowania

Białka ubijamy dodając szczyptę soli i stopniowo cukier kryształ. Ubijamy, aż cukier się rozpuści a piana będzie gładka. Wsadzamy do rozgrzanego piekarnika ok 120 stopni i pieczemy przez godzinę. W tym czasie zimna śmietanę kremówkę ubijamy z cukrem pudrem według przepisu podanego na opakowaniu. Na zimną bezę kładziemy bitą śmietanę i posypujemy migdałami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Apetycznie wygląda...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne ciasto
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pewnie rozpływa się w ustach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !