Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

W dużym rondlu zagotować wodę (bez soli). W tym czasie umyć fasolkę i odciąć końcówki. Wrzucić do wrzątku, wlać sok z cytryny i gotować bez przykrycia ok. 10 minut. Pod koniec sprawdzić - fasolka powinna pozostać jędrna. Ugotowaną przełożyć do miski z zimną wodą, lub szybko odcedzić i mocno tę zimną wodą przelać. Odsączyć.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    fajny przepis
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie na wieczór do podjadania...
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zaraz poszukam co to gomasio,bo ta chrupiąca posypka pysznie musi pasować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmmm super składniki ! Aż ślinka cieknie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Super przepis
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pięknie się prezentuję z tą czerwienią papryki, musi być pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !