Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebulkę obrac i pokroić w kostkę, zeszklić na oliwie. Ryż połaczyć z cebulką i doprawic do smaku solą oraz pieprzem. Dodać mięso i wymieszać.


Komentarze

  • 2
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię faszerowane papryki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    tez je uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    i ja:) s apyszne, dodaje jeszcze ogórka, ser i tp;)_
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię takie papryki..
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    genialne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kiedyś robiłem czerwone. żółte też fajnie wyglądają. Muszę zrobić różne kolory. Będzie kolorowo na talerzu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszności! Uwielbiam faszerowaną :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    fajnie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dziekuje
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    uwielbiam takie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smakowicie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !