Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Przygotowujemy stolnice na której z mąki usypujemy kopiec w którym robimy dołek, wbijamy 2 całe jajka i dodajemy szczyptę soli. Zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy na cienkie placki i pozostawiamy na około 10 minut do przeschnięcia


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ekstra taki makaron:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    Jak za dawnych czasów u Babuni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    zawsze taki przepis sie przyda ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    ja tez czasem robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    domowe najlepsze, też robię ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !