Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy odcinamy końce i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu odcedzamy . Fasolkę studzimy . Pomidora myjemy i kroimy w plasterki układamy na fasolce. Dodajemy pokrojony ser feta. Solimy ,doprawiamy pieprzem i kropimy olejem. Posypujemy posiekana dymka lub szczypiorem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na kolacje
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    ładnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    pyszne, zdrowe, kolorowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !