Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filet z kurczaka myjemy i kroimy w kostkę. Warzywa kroimy również w większą kosteczkę (cebulę pokroiłam w słupki ale bez znaczenia ma sposób jej pokrojenia ;)). Na rozgrzanej oliwie podsmażamy cebulkę, następnie dodajemy bakłażana i przeciśnięty czosnek, oprószamy całość solą i podduszamy razem około 2 minuty


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pycha
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    nie lubię bakłażana ale ciekawe jak smakuje to połączenie ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gracer

    mniam mniam !
  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    adelajda smak niepowtarzalny to połączenie jest bardzo gustowne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !