Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filety z kurczaka myjemy i mielimy w maszynce do mięsa. Jedną cebulkę drobno siekamy i dodajemy do mięsa mielonego razem z otrębami, jajkiem i przyprawami. Wyrabiamy na jednolita masę, zostawiamy na około 10 minut, następnie formujemy pulpety. W tym czasie nastawiamy około 1l wody - gotujemy z kostką rosołową, kiedy będzie wrzało wrzucamy pulpety - gotujemy na małym ogniu około 10 minut.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    chyba gotowane hihi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    co to znaczy "fotowane" - literówka tylko czy chodzi o coś innego ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    pyszne danie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    otreby takich nie jadlem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    otreby takich nie jadlem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !