Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy odcinamy końce . Marchewkę obieramy i kroimy w plasterki . Cukinię myjemy nie obieramy kroimy w cienkie paseczki i solimy .Taką cukinie odstawiamy . Fasolkę z marchewką gotujemy w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelnie na masełko dodajemy cukinię ,marchewkę i fasolkę . Chwile podsmażamy . Doprawiamy przyprawą uniwersalna i dodajemy bułkę tarta i posiekany koperek . Mieszamy . Podajemy

Komentarze

  • -1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam do obiadu
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    danie ok, ale świetne naczynie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Smaczne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !