Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy na płasko i kroimy małe kwadraty (prostokąty). Truskawki myjemy, obieramy z szypułek i wkłądamy do miseczki. Wybieramy małę truskawki, duże kroimy na połówki. Do truskawek dodajemy miód i mieszamy. Nakładamy po 1 truskawce na środek każdego kawałka ciasta. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy ok 15 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszne ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    letnie ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    smaczne ciasto :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !