Sposób przygotowania

kapustę drobno siekamy marchew obieramy, kroimy w krążki, gotujemy razem w wodzie z dodatkiem vegety. ok 15-20minut (od momentu zagotowania wody). Ryż gotujemy w osolonej wodzie.
Odcedzamy dokładnie kapustę z marchewką, podsmażamy na masełku.
Ryż również podsmażamy na masełku z dodatkiem curry.
Mieszamy wszystkie składniki, można dodać odrobinę pieprzu.

Smacznego!

P.S. Podawać z panierowanym schabowym lub kurczakiem! Pysznie smakuje!

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    fajnie wygląda
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    prosto a smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !