Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i szklimy na oliwie. Bakłażana myjemy kroimy w kostkę i przesmażamy razem z cebulą.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię bakłażana
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo dobra, np. na pizzę jako sos:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam ! Świetny pomysł ! Takiej pasty można dodać do wielu potraw :)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    takiej jeszcze nie znałam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !