Sposób przygotowania

Kabaczki i bakłażany pokroić w plasterki, wrzucić do wrzątku i gotować 5 minut,wyjąc i osuszyć.Pomidory pokroić w grube plastry, cebulę w cienkie plasterki (przysmażyć ją w 3 łyżkach oliwy,nie rumieniąci włożyć na dno naczynia do zapiekania).Na to włożyć bakłażany, następnie pomidory i kabaczki.posypać solą,pieprzem i startym serem,skropić oliwa,na górę dać pomidory i posypać bułką tartą.Piec ok 35 min w 180 stopniach.

Spróbuj również

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    ciekawe i kolorowe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    zdrowe i smaczne
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    bardzo dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajna ta zapiekanka
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Czyli taka zapiekanka inna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Czyli taka zapiekanka inna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !