Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso umyć pokroić w kostkę. Cebulę umyć pokroić w piórka. na patelni rozgrzać olej, wrzucić mięso z cebulą i bardzo mocno podsmażyć, do odparowania wody. Dodać przecier i rozmaryn, ozmieszać. Podsmażyć


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Bardzo przyjemny gulaszyk;)
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    coś dla mnie na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !