Sposób przygotowania

Maka jajko i mleko razem zmiksować na nie zbyt gęstą masę .
Rozgrzać olej na patelni i potem smażyć naleśniki.
Farsz;grzyby posiekać na małe części ,kapustę białą poszatkować i ugotować .Grzyby smażyć na oleju .
Połączyć razem kapustę gdy będzie miękka z grzybami i doprawić do smaku.Naleśniki ułożyć jeden koło drugiego i kłaść farsz na każdy naleśnik i zwijać w rulonik.
O panierować każdy naleśnik w mace jajku i w bułce tartej .
Smażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    lubie ;)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    też lubię
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !