Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięsa na gulasz 1 kg
2 cebule
słoik papryki marynowanej lub jedna świeża
ogórki kiszone
sól
pieprz
pietruszka
przyprawa do szaszlykow
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z grilla

Mięso na gulasz jeśli jest w większych kawałkach kroimy na mniejsze. Posypujemy przyprawą do szaszłyków, solą, pieprzem i polewamy odrobiną oleju. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Na szpadki do szaszłyków nadziewamy na przemian mięso, cebulę, paprykę i ogórka. Gotowe grillujemy do momentu kiedy mięso będzie miękkie i zrumienione.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasiax18 11.06.2012 21:41
pycha
magduś83 23.06.2011 00:55
Pyszne
gusia1000 08.12.2010 16:26
ładne, ładne.
rosik93 15.07.2010 16:40
Robię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak